Lélekringató - Tatabányán

Holisztikus szemlélettel, szelíd gyógymódokkal a "Mint lent-úgy fent, mint fent-úgy lent" egyensúlyának megteremtése életünkben, a jó közérzetünk érdekében.

 

  

 

reiki_kezeles_2.jpg

 

"Tégy magadért, s azzal a Világért teszel!"

 

Gerincgyógyító manuálterápia test, lélek, szellem szinten

 
   

A Gerincgyógyító Manuálterápia módszer nem durva erőkifejtéssel történik az izületek csontok közvetlen 'kiropogtatása', hanem energiakezeléssel, masszázstechnikával.

A fellazított izomzat következtében a kezelés során az izületek kis segítséggel többnyire szinte maguktól helyükre ugranak.

A csigolyákra közvetlenül nem fejtünk ki nyomó feszítő mozdulatokat.

A kezelés önmagában véve teljes mértékben fájdalom mentes és többnyire már az első kezelést követően érezhető, akár jelentős javulás tapasztalható.

A csontvázunk teljes szerkezete szoros kölcsönhatásban van egymással. Egy - egy lokális tünet kialakulását szinte mindig a szimmetria elvesztése, a sok egyéb elmozdulás, elferdülés összessége okozza, ezért ameddig az egész vázrendszer teljes rendbetételével nem foglalkozunk, nem oldható meg tartósan a kialakult probléma sem.

A kezelés alkalmazási területe mindig az egész testre vonatkozik. Tapasztalataink szerint egy derékfájás, hátfájás, lumbágó, gerincsérv, stb. nem szüntethető meg néhány lokálisan ható mozdulattal.

A kezelés  célja az egész vázrendszer szimmetriájának és harmóniájának a visszaállítása és tartós fenntartása, ezáltal nem a tünetet kezeli, enyhíti, hanem annak kiváltó okát szünteti meg.

Ha kiváltó okot meg tudjuk szüntetni, a fájdalmak fokozatosan csökkennek és általában mindenfajta gyószer nélkül teljesen megszünnek.

A terápia alapvető célja nem a fájdalmak megszüntetése, bár a pácienseket elsősorban ez érdekli leginkább.

A szimmetria visszaállításának legfontosabb jelentősége a további romlási folyamatok megállítása, a további súlyos szövődmények, degeneratív elváltozások kialakulásának megelőzése. A gerincsérvek kialakulásának több mint 90%-a ezekkel az alkalmazott kezelésekkel megelőzhető lenne. A tapasztalat szerint, a már kialakult gerincsérvek 80-90%-a rövid idő alatt visszavordítható, és a további sérvek kifakadása gyakorlatilag megelőzhető.

A különböző fájdalmak: a derékfájás, hátfájás, kisugárzó, hátfájás, kisugárzó fáfdalmak, stb. nem betegség, hanem egy jelzés, illetve egy rossz közérzet.

Azért fáj, mert a szervezet csak így tudja jelét adni annak, hogy valami nincs a helyén, hogy a csigolyák elmozdultak a helyükről, hogy asszimmetria lépett fel.

Ennek viszont már sokkal komolyabb élettani szövődményei tudnak kialakulni: izületi porcfelszín kopása, degeneratív elváltozások, isiász, lumbágó, gerincsérv, csípőizületi kopás, boka, térd izületi kopás, stb.

Izomlazító, gyulladáscsökkentő gyógyszerek, injekciók sajnos a problémák elmélyüléséhez és további súlyos szövődmények kialakulásához vezethetnek, mellé még komoly mellékhatásaik is vannak.

Ha a fenti tünet közül valamelyik jelen van az ön életében, és szeretné azt megszűntetni, akkor forduljon hozzám bizalommal!

Gazdag Katalin

holisztikus "gyógyító"

70/608-4591

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 13
Heti: 147
Havi: 580
Össz.: 116 205

Látogatottság növelés
Oldal: Gerincgyógyító manuálterápia
Lélekringató - Tatabányán - © 2008 - 2018 - kapcsolatteremto-reiki.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »