Lélekringató - Tatabányán

Holisztikus szemlélettel, szelíd gyógymódokkal a "Mint lent-úgy fent, mint fent-úgy lent" egyensúlyának megteremtése életünkben, a jó közérzetünk érdekében.

"Tégy magadért, s azzal a Világért teszel!"

 

 Segítő, gyógyító beszélgetés

 

ezo_napon_2.jpg
 

Mint tudjuk, a hosszan tartó lelki problémák, megoldatlan feladatok, az életünkben adódó traumák, a feldolgozatlan életesemények pszichésen és testileg is megbetegítenek, ha nem teszünk kellő időben lépések önmagunkért.

 

"Ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni sorsodat is.,,

 

Kapcsolataink közül egyik legfontosabb téma a párkapcsolat.

  "Bármilyen is a kapcsolatod, mindig Te vagy az ok, a Párod pedig a következmény! Mert a párkapcsolatod az Önmagaddal való kapcsolatodat mutatja. Ezért olyan nehéz sokszor elviselni. Azonban, ha figyelsz, idővel mindent megtudhatsz magadról.Nagyon nagy tanulási lehetőség! Tudom, nehéz ezzel szembenézni, hisz sokkal könnyebb azt gondolni, hogy a másik a hibás. Azonban, ha elkezdesz figyelni, akkor nagyon hamar megláthatod, és megtapasztalhatod Önmagadat a másikon keresztül (is). Általában a Párod mutatja meg legélesebben a blokkjaidat.

  A gyermekkorból hozott minták, a különböző tapasztalatok során kialakult öntudatlan működések meghatározzák, hogy ki az, aki vonzó számodra, s ki nem. Ki az, akit mindenáron akarsz, pedig bánt, pedig nem jó, s ki az, akit nem akarsz, még ha a csillagokat hozza le az égről, akkor sem. Ha sikerül meglátnod azt, hogy az adott embert mely öntudatlan működéseddel vonzottad be, akkor nyert ügyed van. Elindulhatsz a változás, a gyógyulás útján! Ráadásul, ezután már nem akarod őt megváltoztatni. Nem hibáztatod. Hisz ő csak a Te következmény(ed). Miért is lőnéd fejbe a hírhozót...?

  Ha más minőséget szeretnél a kapcsolatodban megélni, akkor az okkal foglalkozz. Vagyis magaddal! Kezdd el kitisztítani magad! Hogyan? Kezdj el Önmagaddal foglalkozni! (meditáció, bármilyen terápia)

Ne a másikkal foglalkozz!! Mert ez utóbbi zsákutca! Tudatosítsd magadban azokat az öntudatlan programokat, működéseket, amelyek által bevonzottad a Párod! Amikor ezt nem teszed meg, akkor majd jön a következő férfi/nő, aki újra megpróbál felébreszteni a Csipkerózsika álmodból. Csak már nem csókkal, hanem egy hatalmas pofonnal!

 Minél tovább hárítod az önmagaddal való, őszinte szembenézést, annál nagyobb lesz a pofon, s annál jobban fog fájni. De nem muszáj fájdalom árán ébredni! Nem kell megvárnod, hogy a mindent elsöprő fájdalom mozdítson el Téged Önmagad felé! Ha figyelsz, ha tudatosodsz, ha magaddal foglalkozol, s nem a másikkal, akkor a változás könnyen és lazán, fájdalom nélkül is megtörténhet! Nem kell szenvedned ahhoz, hogy bármilyen eredményt elérj!

  Csak a programjaidat, a mintáidat éled, s nem Önmagadat!

  Honnan tudhatod meg pontosan, hogy mennyire szereted magad? Nézd meg az életed!  Nézz magad köré! Amit ott látsz, az mind Te vagy!!! Ha szeretnéd, hogy változzon a világod, a belső világodat kell helyre tenni! Mert a kint csupán következmény!!! Az ok belül van!

 Brian Tracy:
„Az életed minden fejlődése a mentális képek fejlődésével kezdődik”
 
Ne fogd rá a kialakult helyzetet a Sorsra, az Életre, a karmára, a JóIstenre, ne fogd rá senkire! Mindig az történik Veled, ami Benned van! Vállalj felelősséget Önmagadért!
Mindenki, aki körülötted van, folyamatosan beváltja, kielégíti a Benned futó öntudatlan programokat. Nem azért, mert a másik direkt bántani akar, ő csak olyan, amilyen, éli az életét! Viszont a legnagyobb tanítómestered lehet, ha hajlandó vagy meglátni, hogy mit mutat Neked, és ha hajlandó vagy túllépni azon, hogy neki miben kellene másnak lennie! Elárulom: semmiben!!! Neked kell változnod! És Ő majd eldönti, hogy változik-e, vagy sem! Nincs közöd hozzá ilyen tekintetben!

  És igen, megeshet, hogy el fog menni, miután Te megváltoztál! De ne bánd! Olyasvalaki jön helyette, akivel már nem a szenvedést, a beteljesületlenséget, a hiányt, a problémákat fogod élni, hanem a harmóniát!"

 

A hozzám segítséget kérő által felemelő emberi találkozásokban van részem, mert amikor valaki bizalommal tárja fel a szívét, akkor nem a szakember találkozik a segítséget kérővel, hanem lélek a lélekkel. Egy különleges mélységű együttlét jön létre.

 

Módszerem a maratoni beszélgetés, ami azt jelenti, hogy a hozzám forduló dönti el, hogy hány órát szán magára. 

Általában másfél órától – akár 4 óra tartamig is terjedhet ez az idő.

Nem szeretem elakasztani a megindult folyamatot, azzal, hogy időkorlátot szabok meg. Mindenki érzi, mennyi elég neki.

Ezért szoktam olyan időpontot megadni a találkozásra, ami mindkettőnknek megengedi ennek a folyamatnak az áramlását.

 A beszélgetés után elmondják, hogy, bár felzaklatódtak, de mégis megkönnyebbültek. Világosabban látnak dolgokat, jobban kiigazodnak az érzelmeikben, pozitív életszemlélet éreznek.

 Hogyan is történik a folyamat?

 Mint segítő személy megfelelő kérdésekkel irányítom a

 beszélgetést.

 Arra törekszem, hogy a hozzá forduló személyt segítsem

 annak eldöntendő helyzeteinek, problémáinak

 megértésében és a megoldások megtalálásában.

 Tanácsadóként kérdezek és azon dolgozom, hogy a

 tanácsot kérő meg tudja fogalmazni önmagának a

 helyes lépéseket a döntési helyzetében.

 
Meghallgatom és visszajelzem az erősségeit és

 gyengeségeit, közösen feltárva a fejlesztendő

 területeket.
 

 Egy új élethelyzet rákényszeríti az embert, hogy

 átgondolja, átszervezze a saját életét.

 Ezért, egy segítő beszélgetés  az életváltás

 kérdéseiben, az útkeresésben is segít.

 A konzultáció olyan embereknek való, akik egy

 nehéz, eldöntendő helyzet előtt állnak, érzik

 az elakadásukat életük valamilyen területén, vagy

 önbizalom hiányosak, kilátástalannak érzik a

 jövőjüket, nem tudják, milegyen a következő lépés

 az életükben.

 

  Várlak szeretettel!

 Gazdag Katalin

parapszichológus

 70/608-4591

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 13
Heti: 146
Havi: 579
Össz.: 116 204

Látogatottság növelés
Oldal: Segítő,gyógyító beszélgetés
Lélekringató - Tatabányán - © 2008 - 2018 - kapcsolatteremto-reiki.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »