Lélekringató - Tatabányán

Holisztikus szemlélettel, szelíd gyógymódokkal a "Mint lent-úgy fent, mint fent-úgy lent" egyensúlyának megteremtése életünkben, a jó közérzetünk érdekében.

                        

 

Kapcsolatteremtő Gyógyítás - Dr. Erc Pearl

 

pearlkata.jpg

 

 "Tégy magadért, s azzal a Világért teszel!"

 

"Nem gyógyíthatunk meg másokat. Lehetetlen. Csupán az lehetséges, hogy megalkossuk és felajánljuk számukra a teret, amelyben meggyógyíthatják önmagukat.

 

 Úgy segíthetünk másokon, hogy ők saját gyógyulásukért maguk vállalják a felelősséget, így megtarthatják erejüket. "  

 

 

felsobb_en.jpg

 

 

 

 A SZ-E-F-I (Szeretet, Energia, Fény, Információ=Kapcsaolatteremtő Gyógyítás) bármilyen testi, lelki, életbeli probléma esetén ajánlott. Egy nagyon intenzív hatással bíró kezelési forma, mely által egy különleges, boldog állapotba kerülhet a kezelt személy.

 

Az érintés nélküli gyógymódok egy olyan formája, amely az Univerzum legszélesebb gyógyító spektrumával "dolgozik". Olyan gyógyító frekvenciákhoz (energiához), fényhez és információhoz enged hozzáférést, amely nemcsak fizikai, lelki vagy mentális gyógyulást, hanem valódi lényünk kiteljesedését is lehetővé teszik. Az egész embert gyógyítja. A SZ-E-F-I fénnyel és információval tölti fel az energetikai mezőt, ezáltal pedig maximálisra emelkedik az öngyógyítási képesség. A fény és információ egy különleges, a gyógyító frekvenciákat magában foglaló spektrumon keresztül érkezik az Univerzumból.

 

Finom műszerekkel mérhető, hogy a kezelések során jelen vannak ezek a különleges frekvenciák, és hogy nő a páciens sejtjeiben a DNS fénykibocsátása. Akár azonnali gyógyulás is bekövetkezhet az által, hogy a hibás DNS lánc a hozzá áramló fény és információ hatására újrakapcsolódik, vagyis kijavítja saját magát.

 

A gyógyulás folyamata a kezeléssel nem zárul le, a kezelő elhagyása után is folytatódik, mivel a páciens ráhangolódott a gyógyító frekvenciákra. A SZ-E-F-I létezésének valósága világosan bebizonyosodott a gyakorlatban és a tudományos laboratóriumokban egyaránt.

 

Kezelés előtt nincs szükség állapotfelmérésre, nem kell azt sem tudnunk, hogy milyen betegsége van a páciensnek. A páciens, a lelki fejlődéséhez szükséges segítséget kapja az energiakezelés által, mely következtében megszűnnek a testi tünetei, amik jelezték számára, hogy nem a belső hangja, és nem a szíve szerint él.

 

A kezelés három, lehetőleg egymást követő napon történik, és adott problémánál több kezelésre nincs szükség. Egy-egy alkalom minimum 30-40 perces.

 

  Ha a páciens jelen fejlettségi szintjén még nincs felkészülve   a változásra, - ami az akkori tünete megszüntetésére irányul - akkor a gyógyulás nem biztos, hogy az adott tünetnél fog bekövetkezni. Viszont az biztos, hogy valamilyen más formában gyógyulni fog. Pl. lehet, hogy egy rég megszokott betegsége tűnik el a várt helyett. Vagy is mindenkinél az gyógyul, amire az adott életszakaszában szüksége van. Ezért a gyógyulás teljesen az egyéntől, és a Felsőbb Inelligenciától függ. 

 

   A kezelőnek csak magát a technikát kell megtanulnia és gyakorolnia, mivel a kezelés során nincs semmilyen rituálé, nem kötődik a  csakrákhoz, sem az akkupunktúrás pontokhoz. Ezért a gyógyulást elősegítő módszer bárki számára elsajátítható. 

 

 A kezelésnek nincs semmilyen kizáró tényezője. Nem függ betegségtől, állapottól, kortól. Bármilyen testi, lelki betegség kezelhető vele.

 

A kezelés során nem a betegségre fókuszálunk, hanem a gyógyító frekvenciák jelenlétében megengedjük, hogy az egyensúly helyreálljon. 

 

 

 

 

 

           A gyógyulás annyit jelent, hogy visszatérünk az egyensúlyunkhoz.

 

 

 

 Lélekringató

 

 

 

Érdeklődni, bejelentkezni: Gazdag Katalin

 

 

 

                          SZ-E-F-I- Új energiával- kezelő/tanító

 

 

 

                                         +36/70/608-4591

 

 

 

  www.aranykapuegeszsegklub.hupont.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 13
Heti: 144
Havi: 577
Össz.: 116 202

Látogatottság növelés
Oldal: Új energia /Kapcsolatteremtő Gyógyítás/
Lélekringató - Tatabányán - © 2008 - 2018 - kapcsolatteremto-reiki.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »