Lélekringató - Tatabányán

Holisztikus szemlélettel, szelíd gyógymódokkal a "Mint lent-úgy fent, mint fent-úgy lent" egyensúlyának megteremtése életünkben, a jó közérzetünk érdekében.

kristalyok..jpg

 

Csakra és aura harmonizálása brazíliai kristályokkal

 

2016. januárban tapasztalati úton jártam a brazíliai Abadianiaban Joau de Deus spirituális gyógyítónál. Onnan hoztam a gyógyító kristályokat, hogy általuk ezzel is segítéget tudjak nyújtani a hozzám fordulóknak.

 

"A kristályok információ- és energia adóvevők. A kristályok nagyon erőteljes tudatossággal rendelkeznek, és minden egyes kristályféle felelős az emberek és az általuk képviselt szintek támogatásáért, hogy segítségükkel az emberek fejlődhessenek személyes mintáikon keresztül, hogy megtapasztalhassák, amint önmaguk mestereivé válnak. Az ön-mesterré válás egy, az énen belüli utazás, testetek számára pedig természetes folyamat, hogy fizikai szinten átmegy bizonyos változásokon. A Föld magas rezgésű frekvenciáknak van kitéve, ezek a frekvenciák pedig hatással vannak minden élő tudatosságra. Ennek pedig az az oka, hogy Gaia, a Föld Anya maga is fejlődik, és már saját felemelkedési folyamatában vajúdik."

 

A kristályok hatása: "Az ásványok a Föld legstabilabb képződményei, melyek rendezett kristályszerkezetük révén folyamatosan biztosítják számunkra a magas rezgésszintet."

 

"Azon a ponton, ahol a testtel érintkezésbe lép a kristály, egyfajta visszhang keletkezik, ahol a test hasonló anyagai, részecskéi harmonikusan tudnak együtt rezegni azzal a frekvenciával, amely a kristályokból kilép.

 

Ezzel az eljárással nem csak a test fizikai részeit lehet stimulálni, hanem emelni lehet vele a megfelelő érzelmi, mentális és spirituális szintünket is.

 

- Beindul a sejtek, szövetek és szervek anyagcseréje. "

 A kezelés:  alatt kellemes relaxáló zene szól, mely segíti az ellazulást.

A kezelés ruhában történik, masszázságyon. 

Ajánlott:  természetes anyagú öltözékben jönni, és a kezelés előtt és után nagyobb mennyiségű tiszta vizet inni, mely elősegíti a kezelést, hiszen a szervezetünk nagy része víz, mely jól vezeti az információkat a test és a kristályok között.

 

 braziliai_kristaly_terapia_3.jpg

 

Várlak szeretettel!

 

Gazdag Katalin

 

holisztikus "gyógyító"

 

70/608-4591

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 13
Heti: 155
Havi: 588
Össz.: 116 213

Látogatottság növelés
Oldal: Brazíliai kristályokkal csakra és aura harmonizálása
Lélekringató - Tatabányán - © 2008 - 2018 - kapcsolatteremto-reiki.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »