Lélekringató - Tatabányán

Holisztikus szemlélettel, szelíd gyógymódokkal a "Mint lent-úgy fent, mint fent-úgy lent" egyensúlyának megteremtése életünkben, a jó közérzetünk érdekében.

 "Tégy magadért, s azzal a Világért teszel!"

 "Amikor a gyógyulás útjára lépsz, és megtalálod a megfelelő szakembert, akkor bízd rá magad! A bizalom nagyon fontos, de elsősorban abban bízz, hogy képes vagy a változásra, mely út a gyógyulásodhoz."

vizeses.jpg

Gyors Érzelmi blokk oldása (GYÉBO)

A kínaiak 5000 éve tudják, hogy az emberi test nem csak szervekből, izomból, vérhálózatból és egyéb, szabad szemmel látható alkotóelemekből áll, hanem behálózzák elektromágneses energiát vezető energiavezetékek is, amiket meridiánoknak hívunk. A meridiánok látják el energiával a testet, a létfontosságú szerveinket. A sejtjeink pedig nem mások, mint energiával hajtott gépek, amelyek, ha nem kapnak energiát,  rosszul (vagy egyáltalán nem) működnek.

Az élet megélése során minden ember szerez lelki blokkokat, amik megakadályozzák a továbbhaladását az Útján. Ezek a blokkok lehetnek párkapcsolati, családi, munkahelyi, illetve balesetek, betegségek megélése által kialakult blokkok. Sokszor tapasztalom a gyermekkorban elszenvedett traumák kihatását a felnőttkori életre. Ha a blokkoktól megszabadulunk, akkor a negatív élmények már nem befolyásolják életünket.

A negatív érzelmeink, a hirtelen ért sokkok, a feldolgozatlan negatív élményeink, a negatív kritikák, a negatív életprogramok, stb. mind-mind egy energiablokkot képeznek a meridián pályákban, melynek következtében betegségek, rossz szokások, nehéz élethelyzetek jönnek létre az életünkben. 

 Az Érzelmi blokkoldás szinte bármilyen testi vagy lelki probléma megszüntetésében gyorsan tud segíteni, mivel a negatív érzéseinket (vagyis a szervezetünk energetikai zavarát)  kezeljük vele. Ettől a kezelés  nagy mértékben javul az általános közérzetünk és az egészségi állapotunk!

Az emberi energiamező 4 rétegéből, a fizikai-, az érzelmi-, a mentális- és a spirituális rétegből a következő lenyomatok elengedését segíti sejtmemória szinten: bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, veszélyeztetettség, kényszerek, szívfájdalom, elfolytott harag, düh, stressz, erőtlenség, félelem, stb. A negatív lerakódások kitisztítása után, a helyükre pozitív mintát rögzítünk ebben a meditatív állapotban, ami segíti a további fejlődést.

Az Érzelmi blokkoldásban használt meridián végződések segítségével egy felújítást végzünk az energiarendszeren. Nem szükséges tehát tudnunk, hogy melyik meridiánon vannak blokkok, az összes (14) fő meridiánt végigütögetjük az ujjainkkal, hogy energiát juttatva finoman megtisztítsuk őket. Ennek hatására helyreáll az életerő áramlása, és beindulnak az öngyógyító folyamatok, mégpedig azonnal érezhető módon, hiszen összefüggés van az egyes meridiánok és a lelkiállapotok között.

Valamit elengedni, az annyit jelent, hogy megváltozva tovább menni.

Akut probléma esetén egy kezelés is elég lehet. Krónikus problémára legalább három alkalom szükséges.

Tanács: a kezelés előtt, alatt és után igyál sok tiszta vizet!

Milyen problémák oldásában segít gyorsabban, mint más módszer?: pl.: szorongás, pánik, migrénes fejfájás, testi, lelki fájdalmak,-problémák, önértékelési probléma, hipohondria, kisebbségi érzés, tanulási nehézség, gyermeknél magatartási problémák, függőségek, kapcsolati problémák, beilleszkedési nehézségek, tikkelés, alvászavar, asztma, allergia, magas vérnyomás, gyomorfájás, stb.

Ha szeretne/szeretnél gyógyulni, várom/várlak szeretettel!

 "Tied a felelősség, hogy mihez kezdesz az életeddel. Nem kell többé mások engedélyére várnod, hogy megvalósíthasd az álmod.

Eddig azt gondoltad, hogy csak akkor lephetsz be az ajtón, ha elég érett leszel, ha mar eleget szenvedtél ahhoz, hogy mindezt megtehesd. Eljött az idő, amikor kijelenthetem. Most már tényleg eleget szenvedtél, most mar nincs szükséged több korlátra ahhoz, hogy fejlődni tudj.

A következő kihívás az életedben a korlátok nélküli szabadság felelőssége

Meg kell tanulnod élni a saját szabadságoddal. Felelőssé kell válnod a döntéseidért. A szabadság és boldogság, amire évezredek óta áhítozol, végre elérkezett csak meg nem vetted észre, hogy itt van.

Már csak megszokásból vonszolod magad után a súlyos terheidet, pedig mar régen nincsenek hozzád láncolva a béklyók. Bármelyik pillanatban úgy dönthetsz, hogy egyszerűen ott hagyod őket az út szélen, senki nem fog felelősségre vonni ezért.

Itt a szabadság órája, most végre magad dönthetsz a sorsod felől

Hajlandó vagy szembenézni ennek a felelősségével. A szabad döntés nem más, mint tudatos teremtés. A valódi potenciálod, az igazi lehetőségeid létbehívása, amik emberöltők ezrei óta erre a pillanatra vártak. Ünnepi ez a pillanat, légy tudtában annak, ami valójában már meg is történt."

 

Gazdag Katalin 

        holisztikus "gyógyító"          

                                                  +36/70/608-4591   

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 13
Heti: 140
Havi: 573
Össz.: 116 198

Látogatottság növelés
Oldal: Gyors Érzelmi Blokkoldás
Lélekringató - Tatabányán - © 2008 - 2018 - kapcsolatteremto-reiki.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »