Lélekringató - Tatabányán

Holisztikus szemlélettel, szelíd gyógymódokkal a "Mint lent-úgy fent, mint fent-úgy lent" egyensúlyának megteremtése életünkben, a jó közérzetünk érdekében.

Access Bars

access_bars.jpg

 

MI A BARS?

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre.

fb_img_1471227377998.jpg

.
MILYEN HATÁSA VAN EGY BARS KEZELÉSNEK?

A Bars kezelés feloldja az összes negatív hitrendszert, elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést amelyet jelen életedben vagy előző életeidben vettél magadhoz. Az oldás akkor jön létre, amikor a bárokat finoman megérintik és futtatják őket.

Az emberi energiamező 4 rétegéből, a fizikai-,az érzelmi-, a mentális- és a spirituális rétegből a következő lenyomatok elengedését segíti sejtmemória szinten: bűntudat, bizalmatlanság, szégyen, veszélyeztetettség, kényszerek, szívfájdalom, elfolytott harag, düh, stressz, erőtlenség, félelem, stb. A negatív lerakódások kitisztítása után, a helyükre pozitív mintát rögzítünk ebben a meditatív állapotban, ami segíti a további fejlődést.

.

MIT VÁRHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN?

Minden alkalom más, de minden alkalommal megtörténik a tisztítás és elengedés. Van, hogy az illető nagyon erősen érzi az energiák áramlását és a Bar-ok futását, és van, hogy csak olyan érzése van, mintha egy nagyon jót relaxált volna, miközben egy fantasztikus fejmasszázst kapott. 
Nagyon gyakori élményként jelenik meg a békesség és könnyedség érzése. Olyan, mintha egy friss szellő elfújta volna az addigi szorongásokat, rossz érzéseket, aggodalmakat. Minden békés, harmonikus és csodás.

Sokkal kevésbé reagálnak érzékenyen azokra a helyzetekre, amelyek azelőtt felzaklatták. Pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalnak.


 Várlak szeretettel, hogy segítsek Neked elengedni a hatráltató hiedelmeidet!Gazdag Katalin

holisztikus "gyógyító"

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 13
Heti: 136
Havi: 569
Össz.: 116 194

Látogatottság növelés
Oldal: Access Bars
Lélekringató - Tatabányán - © 2008 - 2018 - kapcsolatteremto-reiki.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »