Lélekringató - Tatabányán

Holisztikus szemlélettel, szelíd gyógymódokkal a "Mint lent-úgy fent, mint fent-úgy lent" egyensúlyának megteremtése életünkben, a jó közérzetünk érdekében.

 "Tégy magadért, s azzal a Világért teszel!"

 

 

 

Deeksa ( Egység Áldás)

 

  sri_amma_bhagavan.jpg

 

 

 

 "Az Egység Áldás egy energiaközvetítés, ami segít nektek kapcsolódni a szuper tudathoz, az istenihez vagy a felsőbb énedhez, akárhogyan is nevezzétek a hitetektől függően.

 

 Az Egység Áldás semmi féle tradícióhoz vagy valláshoz nem kötődik, bárki részesülhet ennek a jelenségnek az előnyeiből, függetlenül az általa gyakorolt vallástól, tradíciótól. Az Egység Áldás nem követeli meg, hogy bárki változtasson az addigi hitbéli meggyőződésén, sokkal inkább abban segít, hogy a befogadó felfedezhesse és közvetlenül is megtapasztalhassa azt, amiben hisz. A jelenség mögötti alapvető szándék az, hogy mindenki ráébredhessen életének saját igazságára, bármi legyen is az.

Az Egység Áldás egy olyan jelenség, amelynek forrása a két alapító, Sri Amma és Sri Bhagavan tudatossága. Az energia közvetítésnek ez a meghatározhatatlan tapasztalása úgy történik, hogy a befogadó fejére helyezzük a kezünket, vagy pedig egyszerűen a szándékot kifejezve közvetítjük azt.

 

 Milyen hatása van az Egység Áldásnak? Neurobiológiai változást okoz az agyban, amelynek hatására feloldódnak a negatív valóság megteremtéséért felelős rendezetlen érzések a tudatalattiban. A frontális lebeny aktiválásán és a fali lebeny működésének csökkentésén keresztül változást idéz elő a befogadó észlelésében és tudatában.

 

  A befogadó tudatosságát növeli azáltal, hogy neurobiológiai változást idéz elő az agyban. A frontális lebeny aktiválásán és a fali lebeny működésének csökkentésén keresztül a befogadó öröm- és szeretetszintjét, illetve az összekapcsolódás iránti fogékonyságát fokozza.- Ezeket tudományos kutatások is igazolták már, de a kutatások tovább folynak annak érdekében, hogy az Egység Áldás emberi agyra gyakorolt hatását részletekbe menően is megismerjük.

 

 A tudatosság fejlődése életünk minden területére (egészség, jólét, kapcsolatok, munka,  és spirituális fejlődés) kiható változásban manifesztálódik."

 

 Milyen tapasztalás várható egy Deeksha Áldás után?:

 

 "Az egyik olyan Deeksha, amelyik jelentősen megváltoztatta az életemet (Michael Milner tapasztalása), nagyon finom volt. Eleinte nem éreztem semmit és azt gondoltam, hogy sikertelen volt. Nagyon csalódott voltam. Minden más Deeksha amit eddig tapasztaltam, kézzelfoghatóan erőteljes volt és azonnal egy megváltoztatott állapotba merített. Ezután a Deeksha után néhány nappal, mintha egy tonna téglával ütöttek volna le, annak ellenére, hogy észrevétlen maradt számomra és nagy villanások és durranások nélküli volt, ez a látszólag gyenge Deeksha finoman és folyamatosan kitörölt sok évnyi szenvedést. Ami bennem maradt az a hatalmas üresség és a csend volt, a boldogság gyengéd kibontakozása a központban, valami, ami velem maradt folyamatosan."

 

 

 

 deeksa_1.jpg

 

 Ha elakadásod van az életed bármely területén, ha nem kielégítőek a családi kacsolataid, ha boldogabb szeretnél lenni, ha keresed az életed értelmét, ha még nem találtad meg a belső vezetődet, akkor várlak szeretettel, hogy segíteni tudjak Neked egyéni, vagy csoportos foglalkozás, meditáció keretén belül!

 

  70/608-4591

 

  Gazdag Katalin

 

   Deeksa adó

 

   http://deekshahungary.ning.com/profile/GazdagKatalin

 

 en-deeksa.jpg 

 

 Ha általam, vagy már más által megismerted ezt az áldásos energiaminőséget, és szeretnél te is Deeksa adó lenni, akkor keresd Klárit!

 

 

 

Szívből ajánlom Őt!

 

 

 

http://deekshahungary.ning.com/profile/GalikKlara

 

 

 

LOYOLAI SZENT IGNÁC:

 

 

 

 "MINDIG CSAK ADNI

 

 

 

A JÓ ÖREG KÚT CSENDESEN ONTJA VIZÉT
IGY TELIK MINDEN NAPJA

 

 

 

ÁLDOTT ÉLET EZ, FONTOLGATOM.
CSAK ADNI, ADNI MINDEN NAPON.

 

 

 

 ILYEN KUTTÁ KELLENE LENNEM
CSAK ADNI TELJES ÉLETEMBEN

 

 

 

MINDIG CSAK ADNI?

 

 EZ TERHET JELENTHET!

 

 

 

JÓ KÚT, NEM ÉRZED EZT A TERHET?

 

 

 

BELENÉZEK, TÜKRE RÁM RAGYOG,

 

 

 

DE HISZEN A FORRÁS NEM ÉN VAGYOK!
ÁRAD BELÉM, CSAK TOVÁBBADOM,

 

 

 

 VIDÁMAN, CSENDBEN ÉS SZABADON.
HADD ÉLJEK ILYEN KÚT-ÉLETET,
OSSZAK ÁLDÁST ÉS SOK-SOK SZERETETET!

 

 

 

NEM AZ ENYÉM, AZT FENTRŐL KAPOM

 

 

 

EGYSZERŰEN CSAK TOVÁBBADOM"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 13
Heti: 139
Havi: 572
Össz.: 116 197

Látogatottság növelés
Oldal: Deeksha
Lélekringató - Tatabányán - © 2008 - 2018 - kapcsolatteremto-reiki.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »