Lélekringató - Tatabányán

Holisztikus szemlélettel, szelíd gyógymódokkal a "Mint lent-úgy fent, mint fent-úgy lent" egyensúlyának megteremtése életünkben, a jó közérzetünk érdekében.

 Szeretettel ajánlom Didi Jyotit!

ananda_dzsoti-nover.jpg

 "Számomra a meditáció a legértékesebb eszköz valódi önmagam (azÖnvalóm) megtapasztalásához. Ott, belül lelek rá arra a végtelenségre,nyugalomra, elragadó szépségre, egységre és teljességre, amit korábban kívül kerestem, mert nem tanították sem a szüleim, sem az iskolában,sehol, hogy belül van. A meditálás fontosabb számomra, mint az evés,és ha késlekedek, szabályosan éhezik a lelkem. Ha pusztán leülnék,becsuknám a szemem, stb, attól nem tudnám a "kis énemet" meghaladni,az elmémet az eddig ismeretlen finomságú valóságokra hangolni. Ez csak úgy következik be, ha odaadóan vezetem az elmémet annak a technikánaka segítségével, amit Shrii Shrii Ánandamúrtitól tanultam (és amit mindenkinek örömmel tanítok - természetesen ingyen -, aki kész komolyan gyakorolni).

https://sites.google.com/site/anandamargamagyarorszag/

https://sites.google.com/site/anandamargamagyarorszag/kapcsolat

 

"A világ minket tükröz!
Ezért nem mindegy, milyen gondolatokat táplálunk magunkban, és azok milyen érzésekké alakulnak bennünk. Tudjuk, hogy gondolatainkkal minden sejtünkre hatunk, és már nem titok az sem, hogy ez a hatás bizony túlmegy fizikai testünkön is. Sőt! energiatestünkön is, és csatlakozik, kapcsolódik hasonló energiákhoz.

Azt is tudjuk, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, ezért tehát azzal alkot egy nagyobb egységet, hogy így fejtse ki a hatását. Ez egyformán igaz a pozitív, és sajnos a negatív energiákra is.

Gondolati, és érzelmi nagytakarítást kell csinálnunk, hogy magunk megtisztulásával tisztábbá változtathassuk külső világunkat is.

Törekedjünk arra, hogy jó gondolatainkkal jó érzéseket tápláljunk, ezzel egészséget és boldogságot, lelki békét teremtve magunknak. Pozitív energiánkat, szeretetünket sugározzuk ki embertársainkra, és az egész világra. Ezzel a jó minőségű, építő energiáinkkal embertársaink energiáihoz csatlakozva megsokszorozódhat gondolataink teremtő ereje, így szépséget, békét, harmóniát tudunk vinni külső világunkba is. Ez az, amit ma megtehetünk, és meg is kell tennünk önmagunkért, és a Világért!"

 didijyoti@gmail.com    

+36/ 30/ 8228 102

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 13
Heti: 135
Havi: 568
Össz.: 116 193

Látogatottság növelés
Oldal: Ananda Marga meditáció
Lélekringató - Tatabányán - © 2008 - 2018 - kapcsolatteremto-reiki.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »